Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

Etter å ha hvilt 5t22m tok Harald ut fra Levajok klokka 21.45 i går kveld. Like foran seg hadde han Dag Torulf Olsen og May-Conny Johansen.

Harald kom inn til Karasjok etter å ha brukt 7t43m. Han hadde da tatt igjen Dag Torulf, men også selv blitt tatt igjen av Petter Karslsson.

Morgenstund i Karasjok. Foto: Eirik FløtlienMorgenstund i Karasjok. Foto: Eirik Fløtlien

For øyeblikket ligger Harald og hviler med hundene i Karasjok. Siden han hvilte 5t22m i Levajok er han nødt til å ta den resterende 10. timers potten i Karasjok. Den som er kjapp i hoderegning vil allerede nå vite at Harald da må ligge 4t38m før han kan starte ut mot Alta, men hvor vidt han blir liggende lendre enn de pålagte timene, er ennå uvisst.

I skrivende stund har de tre første kjørerene allerede startet ut. Hvis ikke noe helt uforutsett kommer til å skje kan vi vente inn Sigrid Ekran som vinner av Finnmarksløpet 2015, for andre året på rad. Hun har da også klart å forsvare tittelen som verdensmester i lagdistanse sledehundkjøring fra 2011. Akkurat det er et imponerende stykke arbeid!!

Kampen om 2. plassen kan bli en litt mer spennede batalje. Kjell Brennodden og Ralph Johannessen kjørte ut samtidig fra Karasjok, 06.40 i morges. I følge GPS så ser det ut til at Ralph har det sterkeste spannet over hundevidda.

Når kan vi forvente disse i mål? Distansen er 132 km. Med en snittfart på 11 km/t vil det da ta 12 timer. Så siden Sigrid kjørte ut 04.30, tør man da tippe 16.30? Altapostens utskremte medarbeider i sporet, Magne Ek, tippet vinner at FL500 klassen i mål klokken 16.16 mandag ettermiddag. Han fikk fullklaff! For FL1000 har han tippet 17.04 i ettermiddag. Slår dette til kan nok herr Ek forvente seg godt med telefoner fra de som ønsker å se inn i fremtiden!

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2019. All Rights Reserved - www.tunheim.no