Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

Klokken 10.47 startet Harald ut fra sjekkpunktet Kirkenes som nummer 9 etter sin obligaotiske 16 timer hvile.

Foran seg hadde han da Ronny Frydenlund, Sigrid Ekran, May-Conny Johansen, Ralph Johannessen, Kjell Brennodden, Inger-Marie Haaland, Birgitte Næss Wærner og Yngve Fagerli.

Harald Tunheim på tur ut fra Kirkenes. Foto: Eirik FløtlienHarald Tunheim på tur ut fra Kirkenes. Foto: Eirik Fløtlien

På de 115 kilometrene opp til det nye sjekkpunktet i Finnmarksløpet, Ellentjern, kjørte Harald forbi Fagerli, Haaland og Frydenlund. Sistnevnte har i følge ryktet hvilt i sporet.

Av de 10 spannene som er kommet til Ellentjern har Harald 3. beste tid. Han brukte 7t34m. Raskest er Steinar Kristensen med 7t9m. Birgitte Næss Wærner har nest raskeste tid med 7t22m.

Av de 10 første som er kommet frem er det Inger-Marie Haaland og Yngve Fagerli som ser ut til å ha størst problemer med å holde tempoet oppe. Inger-Marie er nå nede i 9 hunder, mens Fagerli har 10.

På tross av at hun fortsatt har 14 hunder i spannet klarer ikke Sigrid Ekran å holde tempoet til de raskeste. Hun brukte blant annet 30 minutter lengre tid enn Harald.

Da vi ikke har noen handlere på dette sjekkpuntet har vi for øyeblikk ingen informasjon om hvordan aktiviteten på sjekkpunktet er. Vi venter derfor i spenning på utviklingen!!

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2019. All Rights Reserved - www.tunheim.no