Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

Etter en pause på 4t10m valgte Harald å kjøre videre ut fra sjekkpunktet Neiden 1 og fortsette mot Kirkenes. Denne avgjørelsen ble tatt på bakgrunn av 2 variabler, nemlig at hundene gikk meget godt og at det er et uvær på vei inn fra vest. Harald har her et håp om å hvile seg gjennom uværet mens de andre kjørerene må bevege seg ut for å ta han igjen.

Harald Tunheim på vei inn til Kirkenes sentrum som første spann. Foto: Eirik FløtlienHarald Tunheim på vei inn til Kirkenes sentrum som første spann. Foto: Eirik Fløtlien

Harald har brukt 6t5m på de 75 kilometrene mellom Neiden og Kirkenes. Sett i forhold til tidligere år er dette en god tid. Dette tilsvarer faktisk de tidene som de som hadde 16 timer hvile i Neiden 1 i 2014 brukte på samme strekket. Fjoråets nummer 2, Birgitte Næss Wærner, brukte 6t3m på denne etappen.

Bak Harald har de fleste av favorittene valgt å ta ut sin 16 timers hvile i Neiden. Bare Steinar Kristensen og Bernd Helmich har valgt å forsette til Kirkenes. Det skal bli spennede å se om deres taktikk vil favorisere dem på veien tilbake til Alta.

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2019. All Rights Reserved - www.tunheim.no