Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

For at alle spannene i Team Tunheim skal kunne komme seg rundt omkring i Finnmark er man helt avhengige av et godt støtteapparat.
Uten handlere som tar seg av alt det praktiske vil det være utfordrende for Harald, Guro, Mailene og John Øivind å konkurrere mot de andre kjørerene.
Guro, som kjørte inn til bronse i FL Junior, har hatt god støtte av pappa Lars Krempig og Haralds sønn, Martin Tunheim. Mailene har med seg sin pappa, Roger Sjølås og Mathilde S. Nilsen. John Øivind har med seg Svein Nystrand.
Harald har, som de siste årene, med seg Jostein Lindgren, Anved Kvammen og Eirik Fløtlien.

Fra venstre, Jostein Lindgren, Anved Kvammen og Eirik Fløtlien. Foto: Tommy HansenFra venstre, Jostein Lindgren, Anved Kvammen og Eirik Fløtlien. Foto: Tommy Hansen

I tillegg til bakkemannskap er man også avhengige av gode sponsorer. Harald har i mange år hatt godt samarbeid med Non-stop Dogwear, DogVitality, Aklima og Fjällräven. I år har han også fått med seg JWS gruppen på laget. Disse er alle viktige bidragsytere til at Harald skal kunne være med og konkurrere om de jeveste plassene i Finnmarksløpet.

Det er viktig å bo godt! Foto: Eirik FløtlienDet er viktig å bo godt! Foto: Eirik Fløtlien

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2019. All Rights Reserved - www.tunheim.no