Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

Harald kjørte ut fra Tana klonnen 01.47. Foran seg hadde han da mange av de som ansees som favoritter til å vinne Finnmarksløpet, som Ronny Frydenlund, Ralph Johannessen, Birgitte Næss Wærner, Sigrid Ekran og Inger-Marie Haaland.

Harald Tunheim starter foring av hundene i Neiden 1. Foto: Eirik FløtlienHarald Tunheim starter foring av hundene i Neiden 1. Foto: Eirik Fløtlien

Ronny Frydenlund var den som kjørte ut først, og er også den som er kommet først til sjekkpunktet Neiden 1, klokken 07.21. Ronny hadde da brukt 7t28m på den 94 km lange etappen. Dette er 4 minutter raskere enn han brukte i 2014.
Harald ankom Neiden 1 08.25, etter å ha brukt 6t38 minutter på etappen. Han har med det kjørt 50 minutter raskere enn Frydenlund. Han hadde da passert Inger-Marie Haaland og Lars Monsen i sporet.

Den eneste som så langt klarer å matche Haralds tid er Kjell Brennodden, med 6t42m.

Det vi ser er at alle kjørerene fortsatt har store spann. Alle topp 6 spannene har 13 eller 14 hunder foran sleden. Haaland, som nettopp kom inn til Neiden 1, har 12 hunder.

I FL500 klassen ser det ut til at Elisabeth Edland har tatt et godt tak i verdensmestertittelen. Hun kjørte ut fra sjekkpunktet Skoganvarre klokken 08.01, etter en 6 timers obligatorisk hvile.
Det er allikevel ikke langt ned til Hilde Askildt, Radek Havrda og Ronny Wingren.
For Team Tunheim sin del så ligger John Øivind Selmer for øyeblikket på en fin 15 plass. Mailene Skjølås kjørte ut fra sjekkpunktet Levajok som nummer 31, og er ventet inn til Skoganvarre i løpet av morgentimene.

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2019. All Rights Reserved - www.tunheim.no