Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

Hunder blir stelt og får hvile på sjekkpunktet Levajok 1. Foto: Eirik FløtlienHunder blir stelt og får hvile på sjekkpunktet Levajok 1. Foto: Eirik Fløtlien

Harald kjørte ut fra sjekkpunktet Skoganvarre som nummer 25, etter en pause på 4t22m. Harald hadde da alle hundene med seg videre. Dette er 1 time mer hvile enn det han la inn på dette sjekkpunktet i 2014. Inn til sjekkpunket Levajok kom Harald som nummer 10.  Han hadde da brukt 6t23m på denne etappen. Det er så langt nest raskeste tid på etappen. Det er bare Steinar Kristensen som har kjørt raskere, med 6t18m. 

For Team Tunheim sine span i FL500 ligger John Øivind Selmer nå på en 11. plass. Han brukte 4t28m  mellom Jergul og Karasjok. Mailene Skjølås er nummer 33 og brukte 4t34m på den samme etappen. Først inn til Karasjok var Robin Johansen, tett fulgt av Elisabeth Edland. Edland er den som har vært raskest, med 4t49m.

I Juniorklassen ligger Guro Krempig for øyeblikk an til å komme på pallen med sin tredjeplass inn til sjekkpunktet Jotka II.  Guro brukte brukt 2t57m på det 50km lange strekket. Hun har holdt best fart av de som nå kjører i tet og har bare 4 minutter opp til Hanna Lyrek på 2.plassen og 12 minutter opp til Anette Børve Hernes som leder. De har nå en 3 timers obligatorisk hvile før de kan starte inn mot Alta sentrum og målgang.  Det er forventet målgang juniorklassen rundt klokken 14 i ettermidda, så hele altas befolkning bør møte opp og heie inn disse ungene heltene!!

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2018. All Rights Reserved - www.tunheim.no