Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

Harald steller hundene på sjekkpunktet skoganvarre. Foto: Eirik FløtlienHarald steller hundene på sjekkpunktet skoganvarre.
Foto: Eirik Fløtlien
21.11 kom Harald inn til sjekkpunktet Skoganvarre som nummer 7. Han har brukt 4t12m på denne etappen. Så langt er det klart raskest av de som er kommet inn til sjekkpunktet. Nærmest er Inger-Marie Haaland som har brukt 4t21m.

Vi kan på ingen måte si at dette er noen kanontider sett i forhold til tidligere år.  Dette kan nok skyldes at det ikke er spesielt kaldt og at det har vært godt med vind på deler av etappen. Harald har bestandig vært kjent for å kjøre godt i dårlig vær, så at han har bedre etappetid en mange av de andre er derfor kanskje ikke så overraskende.

Har snakket med Jostein og Eirik og de kunne rapportere om et uforskammet friskt spann!

For resten av Team Tunheim så er Guro Krempig i Juniorklassen nå på vei mellom Jotka og Soussjavre fjellstue. På Soussjavre venter en 6 timers obligatorisk hvile før man setter snuten hjemover mot Alta.

I FL500 er både John Øivind Selmer og Mailene Skjølås nå kommet inn til sjekkpunktet Jergul. John Øivind har brukt 5t31m mens Mailene har brukt 5t35m. Av de som er kommet inn er det Ole Wingren som har hatt raskest tid med 4t56m. Først i løypa finner vi allikevel Milos Gonda.

Nå skal alle hundene få seg en god hvil før de igjen gir seg ut på neste etappe. Er det noen hundekjørerne holder godt hemmelig er det kjøre/hviletider. Hvor lenge de enkelte spannene i Team Tunheim skal hvile får dere derfor ikke i denne kanalen :-)

Værmessig så er det dessverre ikke meldt spesielt mye kulde. Dette er polare hunder, så jo kaldere det er jo raskere springer de. Det er ikke meldt spesielt med nedbør, men litt vind må nok spannene forvente seg når de starter ut.

Vi venter spent på fortsettelsen!!!

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2018. All Rights Reserved - www.tunheim.no