Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

Finnmarksløpet 2015 er endelig i gang! Som vanlig er det en fantastisk stemning ved starten av Finnmarksløpet i Alta sentrum. Foruten over 1000 hunder og deres kjørere og handlere er halva Alta til stedet når spannene forlater Alta og starter ut i de forskjellige klassene. Fengende musikk og hurrarop følger spannene bortover Follumsvei og gjennom gjennom startområdet i Alta sentrum.

Denne gjengen er klar for konkurranse!Denne gjengen er klar for konkurranse!

 

For de aller fleste av kjørerene er målet å fullføre, men for noen er målet absolutt å komme først i mål. Mange hundre timer med trening skal nå taes ut i konkurranse. Mange av spannene skulle ha målt krefter under årets Femundløp, men da dette ble avlyst på grunn av ekstremt uvær har man ingen generalprøve å se tilbake på for å viten hvor konkurrentene står. Det er derfor mye usikkerhet knyttet til hvem som har de sterkeste spannene i årets Finnmarksløp.

Harald gir Guro noen gode råd like før start.Harald gir Guro noen gode råd like før start. Foto: Lars Krempig 

Det første strekket fra Alta setrum opp til Øvre Sorrisniva, har kjørerene med seg en passasjer. I Harald Tunheim sin slede hadde  Direktør ved Avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt ved UiT - Norges arktiske universtet, Asbjørn Bartnes, gleden av å få sitte på. Litt morsomt at dette er sjefen til underskrevne. Så her har jeg begge sjefene samlet i ett spann!!

Harald Tunheim med Asbjørn Bartnes i sleden.Harald Tunheim med Asbjørn Bartnes i sleden.

I Øvre Sorrisniva setter man inn de resterende hundene som skal være med samt at man bytter til konkurransesleden. Fra nå av er det om og gjøre å komme seg først i mål!

Stemningsbilde fra Øvre SorrisnivaStemningsbilde fra Øvre Sorrisniva

 

Harald Tunheim klar til å starte ut!Harald Tunheim klar til å starte ut!

 

 

 

{artsexylightbox flickr="altatunheim" flickrLargeImages="true" flickrNumberOfImages="3" color="new_black"}{/artsexylightbox} {artsexylightbox flickrApiKey="0bba508e87dea7162715a83a624e7791" flickrNumberOfImages="25" flickr="altatunheim" flickrImageSize="o" flickrSet="72157651150990746"}{/artsexylightbox}

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2019. All Rights Reserved - www.tunheim.no