Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

Harald inn til Varangerbotn som nummer 1.Harald inn til Varangerbotn som nummer 1.
Foto: Eirik Fløtlien
Klokken 06:32 ble Harald klokken inn til sjekkpunktet Varangerbotn. Da var det 8t26m siden han startet ut fra sjekkpunktet Neide 2.

39 minutter etter Harald kom Robert Sørlie inn til Varangerbotn. Han hadde da kjørt 3 minutter saktere enn Harald. Men 1t14m etter Harald kom også Inger Marie Haaland susende.

Etter sin 16 timers hvile i Neiden 2 kjørte hun etappen 2t9m raskere enn Harald! 

I følge Harald har dette vært nok en meget tøff etappe. På grunn av kulingkastene som møtte han oppe på fjellet var det nesten umulig å komme seg frem. De første milene ut fra Neiden var også dominert av mange skavler som måtte forseres. Han er allikevel meget fornøyd med hundene og jobber de har gjort over fjellet.

Hva Harald og Robert nå skal gjøre for å holde følge med Inger Marie Haaland er usikkert. Hennes stunt med å kjøre til Neiden 2 for å hvile har vært en taktisk triumf så langt. Men hun har også vært heldig. Mens de andre spannene har måtte kjempe seg gjennom uvær, først fra Kirkenes til Neiden for å ta henne igjen, og så fra Neiden mot Varangerbotn for å opparbeide seg et forsprang, har hun kunne hvile seg gjennom de verste timene av uværet. 

Hadde hun fått uværet tidligere hadde hun nok slitt mye mer inn mot Neiden 2. Thomas Wærner, som kjørte rett gjennom Kirkenes uten hvile, fikk uværet rett i fleisen og måtte ut med 16t29m. Men etterpåklokskap er en meget presis vitenskap, så vi skal ikke ta æren fra Inger Marie. Hun har et av de raskeste spannene og hun kjører som en gudinne!

Oppdatering!

Da har Harald startet ut fra Varangerbotn etter en pause på i underkant av 2 timer. Harald fornekter seg ikke og gir ikke opp!! Vi liker!!!!!!! Harald har fortsatt 11 hunder i spannet.

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2019. All Rights Reserved - www.tunheim.no