Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

Da har Inger Marie forlatt Sirbma som nummer 1. Hun satt ut 2 hunder og er nå nede i 10 mot Haralds 11.  Harald startet ut 6 minutter etter Inger Marie. Roger ligger ennå og sover.  Han har nå bestemt seg for å ta ut 3 hunder da disse ikke har trukke noe særlig på siste etappe. Da er nok toget gått for hans del med tanke på å komme først inn i Alta. Men man skal aldri si aldri med Robert....

Etappen mellom Sirbma og Levajok 2 er annerledes enn tidligere år.  På grunn av dårlige isforhold på Tanaelva er løypa i år lagt opp i fjellet. Dette gjør også etappen en god del lengre, 73 km mot normalt 55.

Det er derfor vanskelig å sammenligne etappetider med tidligere år for å se hvor lang tid dette vil ta. Vi må derfor ta utgangspunkt i snittiden de har hatt på de siste etappene. Tror ikke 10 km/t er en altfor feil tid å ta utgangspunkt i. Da vil de bruke ca 7t20m. Med en snittfart på 11 km/t er de nede i 6t40m.

Med dette som utgangspunkt vil vi kunne forvente spannene inn til Levajok en gang mellom 02:40 og 03:20.

Begge spannene er nå utenfor dekning for GPS sporingen. Ved siste punkt er det forsatt ca samme avstand mellom spannene. Vi venter i spenning på neste gang de kommer ut at "skyggen"! Det er nå de virkelige entusiastene som følger med støtter hundekjørerene med å kutte på søv og hvile :-)

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2019. All Rights Reserved - www.tunheim.no