Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

Da har Harald startet ut fra Neiden 2 som første spann. Robert Sørlie har også begynt å røre på seg, men er ikke i skrivende stund startet ut.

Jeg snakket med Eirik Fløtlien på telefon og han kunne fortelle at scooteren som skulle tråkke sporet kjørte ut like etter at Harald var startet. 

Harald kommer inn på sjekkpunkt Neiden2 kun få minutter bak Robert Sørli. Hunden i sleden er Anatsji.Harald kommer inn på sjekkpunkt Neiden2 kun få minutter
bak Robert Sørli. Hunden i sleden er Anatsji. Foto: Eirik Fløtlien
Det er ikke helt ideele forhold for en behagelig tur over til Varangerbotn. Som vi ser på tidene for enkelte av spannene fra Kirkenes til Neiden 2 har det vært harde tak. De som kjørte rett gjennom sjekkpunktet Kirkenes uten hvile har virkelig fått det nå. Arne Karlstrøm har brukt 14t46 min og Kjell Brennodden har brukt 15t15m. Thomas Wærner er ennå ikke kommet inn til sjekkpunktet Neiden 2. Trine Kristiansen Lyrek, Ketil Reitan og Magne Storstein valgte alle å ta en god hvil i Kirkenes før det startet ut. Det viste seg å være lurt!

Under gode forhold vil turen over til Varangerbotn ta 6 til 7 timer for de raskeste spannene. Fra Kirkenes til Neiden har Harald holdt en snittfart på 11,1 km/t.  Under de forholdene som nå råder vil jeg anta at det tar litt lengre tid. Med en snitthastighet på 11 km/t vil Harald bruke 7.5 timer over til Varangerbotn. Vil derfor anta at Harald er fremme i  Varangerbotn en gang mellom 05.30 og 06.30. Bommet jo godt på forrige strekke så vi får se om mine beregninger slår til denne gangen:-)

Av kjørerene bak Harald så vil vi nok se at Robert Sørlie snart starter ut. På lik linje med Harald liker han å ligge foran å styre løpene. Inger Marie Haaland har ennå 3 timer obligatorisk hvile før hun kan starte ut. Før det vil jeg anta at Trine, Ketil og Magne vil ha startet ut.

Harald har satt igjen en hund i Neiden. For kjennere så er dette "Anatsji".

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2019. All Rights Reserved - www.tunheim.no