Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

Harald og Inger-Marie sammen inn til KarasjokHarald og Inger-Marie sammen inn til Karasjok.
Foto: Snapshot fra Finnmarksløpets webkamera i Karasjok

Harald og Inger-Marie ble klokket inn til sjekkpunktet Karasjok klokken 13:56. De har brukt henholdsvis 9t38m og 10t55m mellom sjekkpunktet Levajok 2 og Karasjok.

Da vi våknet i morgentimene var det veldig mye som tydet på at Inger-Marie Haaland var i ferd med å feste grepet om seieren i årets Finnmarksløp. Harald og Inger-Marie kjørte ut med noen få minutters mellomrom ut fra sjekkpunktet Sirbma etter å ha kjørt ganske jevnt inn til dette sjekkpunktet. Mot Levajok dro Inger-Marie litt fra, men Harald mistet mye tid da kan kjørte feil og brukte den gamle traseen ned mot Levajok 2. Med denne feilen mistet han alt han hadde vunnet ved å kutte hvilen i Sirbma og kjøre ut sammen med Inger-Marie. 

Ut fra Levajok 2 lå derfor Harald 1t17m etter Haaland og vi var sikre på at hun nå ville seile rett inn til en "lett" seier. Han tok seg også god tid på sjekkpunktet og hadde vel egentlig innsett at slaget var tapt.  Men så skjer det som kan skje når man holder så stor fart på et spann over lang tid og hundene begynner å bli slitne. Inger-Marie parkerer ca 11 km før Karasjok.

Dere kan tro beina til Harald fikk fart på seg da han fikk melding om parkeringen!

Dessverre for oss, men heldigvis for Inger-Marie, var det bare det at Haralds spann passerte som gjorde at hundene var interessert i å løpe videre. Tanaelva er et meget langt og kjedelig strekke. Et godt selskap med andre hunder er det som trengs for å bli litt motivert igjen :-)

Bak har Robert Sørlie også fått opp farta igjen. Da de 2 første spannene innpasserte i Karasjok hadde han ennå ca 11 km igjen.

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2019. All Rights Reserved - www.tunheim.no