Harald i sosiale medier

fb logo   fli logo   tw logo   100px Instagram logo

 

Da var etappen mellom Varangerbotn og Sirmba unnagjort for Harald sin del. Som ventet kjørte Inger Marie Haaland rett gjennom sjekkpunktet Varangerbotn etter sin 16 timer hvile i Neiden. 

At de har hold nesten identisk fart mellom Varangerbotn og Sirbma viser at Inger Marie kanskje ikke har fått like mye ut av 16 timer hvilen i Neiden som forventet. Hun kjørte langt før 16 timer hvilen og det kan ha kjørt hundene ned selv om hun har vært heldig med været.

En stundt hadde Harald kuttet inn på Inger Marie sitt forsprang. En periode var han 28 minutter bak henne. Men opp på fjellet kjørte Inger Marie fra og fikk en luke på 39 minutter. 

Bak kommer nå Robert  Sørlie som den største konkurrenten for disse to. Han hvilte 3t36m. Med denne hvilen i bagasjen kan man nok forvente at han kommer til å kjøre rett gjennom Sirbma og fortsette mot sjekkpunktet Levajok 2. Han hadde problemer med å få igang spannet i Varangerbotn og et stopp i Sirbma på ubestemt tid kan gi han problemer igjen.  Det er uansett lite sannsynlig at han kjører i ett strekk fra Varangerbotn til Karasjok. 

Hvis Robert kjører gjennom Sirbma kan Harald og Inger Marie velge å kaste seg etter Robert og bli med til Levajok. Et annet alternativ vil være å få seg en god hvile i Sirbma og så kjøre direkte til Karasjok.

Det er nå showet begynner for alvor!

Søk på siden

SponsorerCopyright © 2019. All Rights Reserved - www.tunheim.no